eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Nyitókép: Pixabay

Tragikus fordulat a budapesti Antifa-ügyben

Kihallgatásra rendelték be azt a férfit a magyar rendőrük az Antifa-ügyben, aki azért nem jelent meg, mert állítólag öngyilkos lett. Pedofília állhat a háttérben.

Rejtélyes haláleset borzolta a kedélyeket egy hónappal ezelőtt Biatorbágyon: május 18-án a település erdős részén, az egykori légvédelmi rakétabázis közelében egy holttestet találtak, amelyet jelentős helyszínelés követett - írja a Blikk.

Akkor a rendőrség a Magyar Nemzettel azt közölte, bűncselekmény gyanúja nem vetődött fel.

A lap most arról ír, hogy állítólag az öngyilkos férfié volt az adathordozó, amelyen – a rendőrség szerint – „12. életévét be nem töltött személy sanyargatását, vagy erőszak alkalmazását tartalmazó” felvételeket találtak. A Magyar Nemzet ráadásul úgy tudja, a csaknem hetvenezer pedofil felvétel némelyikén 2-3 éves gyerekek láthatóak.

Az adathordozót a Jámbor András ellenzéki képviselő nevével fémjelzett Szikra Mozgalom aktivistájának, D. Krisztinának az otthonában találták meg a nyomozók, a tulajdonosa azonban nem ő, hanem az azóta elhunyt férfi volt.

A Párbeszéd frakciójában ülő Jámbor András és a Szikra Mozgalom a botrány kirobbanása óta azt hangsúlyozza, hogy a pedofil tartalmaknak nem az aktivistájuk volt a tulajdonosa, ám arra a Blikk kérdésére sem adtak választ, hogyan találhatták meg D. Krisztina otthonában a felvételeket.

Az elmúlt napokban többször is keresték a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, amely nem cáfolta az öngyilkosságról szóló értesüléseket, de több érdemi információt nem adtak.

A rendőrség korábban azzal az indokkal vette őrizetbe a Szikra Mozgalom aktivistáját, D. Krisztinát, hogy részt vett a februári antifatámadásokban. Noha később kiderült, nincs köze a feltételezett szélsőjobboldaliak megveréséhez, az eközben tartott házkutatás során pedofil felvételek kerültek elő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 18. 16:22
×
×
×
×