eur:
395.16
usd:
365.4
bux:
65362.41
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) zenész trombitaszóval búcsúztatja Stadler Józsefet az akasztói temetőben 2017. november 25-én. Az egykori vállalkozó hatvanhat éves korában november 21-én hunyt el.
Nyitókép: MTI Fotó: Ujvári Sándor

Kell a pénz, avagy még drágább lett Galambos Lajos 33 szobás luxusbirtoka

Most 4,9 milliárd forintba kerül.

Résen kell lennie annak a vevőnek, aki Galambos Lajos mocsai birtokát nézte ki magának. Az elképesztő paraméterekkel rendelkező ingatlant euróban, 13 millióért árulják. Az árfolyam-változások miatt azonban egy-két napon belül akár forintmilliós különbség is kialakulhat a vételárban – írj a ripost.hu.

Hónapok óta árulja, mégsem tolonganak a vevők Galambos Lajos Boldogasszonypusztán álló birtokáért. Az ingatlan ára nem az átlagember pénztárcájához igazított, így sokat kell várni, hogy megérkezzen a tökéletes vevő.

A birtoknak több mint 100 éves ősfák lombja ad árnyékot a forró nyarakon, és

nem csak hűsölni, de vízisíelni is bátran lehet a birtok taván, hiszen hatalmas a vízfelülete.

A hirdetés egy része szó szerint így szól: "a kastély lakóterülete 920 nm, a földszinten képgalériát, kandallóval ellátott nappalit, házi könyvtárat, étkezőt, Gourmet konyhát, kamrát, verandát, piano szobát, 4 hálószobát, 4 fürdőszobát és a gondoskodó személyzet, részére külön udvari bejáratú mosdót, wc-t helyeztek el.(540 m2). Az emeleten 8 szoba, 8 fürdőszoba, társalgó és melegítő konyha került kialakításra 380 m2-en."

Galambos Lajosnak több oka is van arra, hogy megváljon a szeretett kastélytól. Anyagilag komolyan megviselte őt a hat éve tartó pereskedés, melynek végén jogerősen letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Ráadásul a pereskedés miatt tönkrement a házassága, elváltak a feleségével. A gyermekei felnőttek, kirepültek a családi fészekből, semmi értelme nem volt megtartani a hatalmas épületet. Bár a kastély a zenész szíve csücske volt, végül úgy döntött, eladja.

A Galambos Lajos euróban adta meg a vételárat, ami jelenleg 13 millió euró, vagyis jelenleg 4 milliárd 954 millió forint. A művésznek szüksége lesz a pénzre, ugyanis hamarosan megkezdi a 3 év hat hónapos börtönbüntetését, melyből a legoptimálisabb esetben egy év múlva szabadulhat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×