eur:
393.84
usd:
367.82
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én, miután a bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított előzetes letartóztatását.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Mindenét eladja a börtönbe készülő magyar mulatós sztár

A birtokától kezdve, lánctalpas harci járművén át, a fellépő ruháig mindent elad Galambos Lajos. A zenésznek áramlopás miatt börtönbe kell vonulnia.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk a közismert mulatós sztár három és fél évet kell, hogy börtönben töltsön. A bíróság azt állapította meg, hogy 2017 óta lopta az áramot, az ítélet szerint 11 millió forint kártérítést is kellene fizessen, mivel összesen 50 milliós kárt okozott.

Most a Blikk arról ír, hogy mindenétől megválik Galambos Lajos. A lap szerint a boldogasszonypusztai birtokból és az egyedi járművekből, hangszerekből mindenképpen több száz milliós bevételre számít.

Számos hangszerem van, ezek közül is megválok jó néhánytól. A fellépőruháim nagy részét eladományoztam, amit tudok, jótékony célra fordítok. A jövő év elején – a Picasso-rajzhoz hasonlóan – egy Salvador Dali-rajzot is eladok majd, ennek bevételét szintén rászoruló gyerekek kapják - nyilatkozta Lagzi Lajcsi.

A lap még megjegyzi, hogy 25 év után, ismét a TV2-n lesz látható a szilveszteri Dáridóban. Arról még nem tudni, hogy mikor kezdi meg büntetésének letöltését.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×