eur:
394.06
usd:
365.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Instagram

Orbán Viktor és a Terminátor Andy Vajnánál vendégeskedett

Mindez a filmproducer Andy Vajna feleségének, Vajna Tímeának az Instagram-oldaláról derült ki. Egyébként pedig nem először.

Illusztris társaságot látott vendégül vacsorára vasárnap este Andy Vajna filmügyi kormánybiztos. A filmóriás - a felesége Instagram-oldalára kikerült fénykép tanúsága szerint - magát

a magyar miniszterelnököt, Orbán Viktort, valamint a Budapesten forgató filmsztárt, Arnold Schwartzeneggert fogadta otthonában.

Egy másik felvétel alapján a vendéglátás egy még ennél is népesebb társaságnak szólt, Orbán Viktorral tartott ugyanis felesége, Anikó, valamint fia, Gáspár is.

Andy Vajna korábban három és fél év ezelőtt szintén otthon öltette egy asztalhoz a kormányfőt és a Terminátort, Kalifornia állam volt kormányzóját. Utóbbi Budapesten testőrök nélkül jár-kel, Budán kerékpározgat és edz konditeremben, különböző belvárosi éttermekben tűnik fel.

Egy másik posztból, amit Vajna Tímea a Facebookra töltött fel, az is kiderül, hogy Arnold Schwartzenegger jóban van a macskákkal, a videón ugyani hosszan barátkozott a házigazda cicájával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×