eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Uborkalopás közben egy embert megölt a 220 voltos villanypásztor

Uborkalopás közben áramütés ért három férfit egy Borsod-Ababúj-Zemplén megyei településen. Egy embert meghalt, míg társa életveszélyes sérüléseket szerzett, miután átmásztak egy olyan villanypásztoron, amelybe a kert tulajdonosa 220 voltos áramot vezetett.

Uborkát akart lopni a borsodi Kesznyétenen az a három férfi, akik egyike a helyszínen életét vesztette, miután 220 voltos áram rázta meg. Mivel a kertet korábban már többször meglátogatták tolvajok, a tulajdonos villanypásztorral kerítette be azt.

Ezt tudta az a három férfi is, akik hétfőn éjszaka ugrottak be a kertbe - mondta az InfoRádióban a megyei rendőr-főkapitányság felderítő osztályának vezetője.

A behatolás után nem sokkal két férfi összeesett, a harmadik könnyebb sérüléseket szerzett - közölte Bárdos Zoltán. Az egyik ember a helyszínen meghalt, a másik súlyos sérüléseket szerzett, életéért még küzdenek.

Éjszaka a borsodi faluban egy majd 30 fős tömeg, az elhunyt férfi rokonai vonultak a kerttulajdonos házához. Komolyabb atrocitásra azonban a rendőrség közbelépésének köszönhetően nem került sor.

A 68 éves uborkatermelő most őrizetben van, valószínűleg több emberen elkövetett emberölési kísérlet bűntettének megalapozott gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezik.

Az uborkalopók ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indul eljárás.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
2025-ös hosszú hétvégék és ünnepnapok: itt az év legfontosabb táblázata

2025-ös hosszú hétvégék és ünnepnapok: itt az év legfontosabb táblázata

2025 ünnepnapok terén is tervezést igényel, ezért ideje ismét szemügyre venni az év legfontosabb táblázatát, amely segítséget nyújthat a szabadnapok 2025-ös megtervezésében. Összeszedtük, mikor lesznek ünnepnapok és hosszú hétvégék 2025-ben, illetve mikor esnek ünnepnapok 2025-ben hétvégére. Hány háromnapos és négynapos hosszú hétvége lesz? Hányadikára esnek a húsvéti ünnepek? Milyen napokra esik karácsony 2025-ben? Itt minden kérdésre választ találsz, ami 2025 ünnepnapjait és 2025 hosszú hétvégéit illeti.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×