eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Ételt készítettek a gyermekek húsából a "horror házában"

Négy gyermek holttestét találták meg Indiában, miközben további részletek derültek ki két korábbi, az országban elkövetett sorozatgyilkosságról.

A már felbomlott testeket egy elhagyott rizsmalomban találták meg India északi Pandzsáb államában. A malom egy befolyásos politikusé, aki tagadta, hogy bármi köze lenne az ügyhöz.

A jelek szerint a gyermekeket megfojtották, testüket részben elégették. A két fiú és két lány - mindannyian 9 és 13 év közöttiek - egy közeli faluból tűntek el még novemberben. Leaglább az egyik kislányt meg is erőszakolták.

Hétvégén a déli Hiderabadban kilenc munkás holttestét találták meg, két héttel ezelőtt pedig Delhiben bukkantak rá legkevesebb tizenhét gyermek feldarabolt maradványaira.

Nekrofília a "horror házában"

A delhi gyilkosságokról újabb borzasztó részletek kerültek nyilvánosságra.

Indiai lapok szerint a "horror háza-ügyben" megvádolt egyik férfi valószínűleg evett a meggyilkolt gyermekek szerveiből, sőt, kebabot is készített belőle. Az esetet azután tárták fel, hogy Surendra Kolit igazságszérumos vallatásnak vetették alá.

A rendőrség közölte: emberi húst találtak a Delhi előkelő külvárosának számító Noidában lévő ház hűtőjében, a gyermekek koponyáit és más csontjait pedig a csatornában találták meg.

A hatóságok szerint a gyermekeket a közeli nyomornegyedből rabolták el.

A Times of India jelentése szerint a háztartási alkalmazott Surendra Koli szexuálisan meggyalázta az áldozatok holttestét.

A férfi munkaadósát is többszörös emberrablással, nemi erőszakkal és gyilkossággal vádolják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×