eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

A maoriknak nem tetszett a topless rögbicsapat

Egy ártatlan jótékonysági eseménynek tűnt a brit női rögbicsapat topless tánca, az Új-Zélandon élő maorik azonban tiltakoztak ellene.

A dél-angliai Canterbury csapatát megörökítették néhány fotón, amint kizárólag egy rövid sortban, a testüket sárral bekenve parodizálták ki a maorik táncát. A mellüket csak a karjuk fedte.

A fotókból egy naptárt készítettek, az ebből származó bevételeket pedig a mellrák elleni küzdelemhez akarták felajánlani. Az új-zélandi őslakosok azonban tiltakoztak ellene.

Az Otagoi Egyetem Maori Tudományok Tanszékének egyik oktatója szerint úgy tűnik, az angol lányok félreértették az ősi tánc lényegét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban nyomulnak előre, szombaton egy falu elfoglalását jelentette be az orosz védelmi minisztérium. Közben Ukrajna lőszerhiánnyal küzd, és a harkivi frontról több ezer civilt evakuáltak. Tegnap életbe lépett az új törvény, amely átalakítja a hadsereg mozgósításának módját. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elutasította Emmanuel Macron francia elnök javaslatát az Oroszország és Ukrajna közötti ideiglenes tűzszünetre a párizsi olimpia alatt. Szombaton ebben a cikkünkben számolunk be a háború legfontosabb eseményeiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×