eur:
395.43
usd:
366.42
bux:
74079.76
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Másfél milliárdra perli munkahelyét túlzott szexuális vágya miatt

Egy vallásos férfi 3,5 millió fontra, azaz több mint 1,3 milliárd forintra perli volt munkaadóját. Egy munkahelyi baleset miatt ugyanis olyan mértékűre nőtt szexuális libidója, ami már házasságát is veszélyezteti.

A 29 éves Stephen Tame egy állványzatról esett le még 2002 januárjában egy bicikliraktárban. Bár fizikailag azóta teljesen felépült, azt állítja, hogy fejsérülése következtében szexuális gátlásai teljesen eltűntek, libidója kezelhetetlen mértékben megnőtt.

Felesége, akivel a baleset előtt 8 hónappal házasodtak össze, férje orvosainak tanácsára külön ágyban alszik, és kénytelen időnként máshol tölteni az éjszakát, hogy egy kis nyugalma legyen.

Stephen Tame hatalmasra növekedett szexuális étvágya miatt meg is csalta feleségét, és az utóbbi időben prostituálthoz jár.

Ez pedig nyilvánvalóan nem tesz jót házasságuknak, mint ahogy az sem, hogy a férfi - ügyvédei szerint - agresszívvé vált a baleset következtében. Felesége jelenleg - egyelőre ideiglenesen - szüleinél él.

A bíróság már megállapította a volt munkáltató felelősségét az ügyben, most azt kell eldöntenie, hogy mekkora kártérítést ítéljen meg a férfinak.

Stephen Tame ügyvédei 3,5 millió fontot követelnek, arra hivatkozva, hogy a férfi soha többet nem tud majd dolgozni, és házassága is vélhetően egy éven belül teljesen tönkremegy.

Egykori munkáltatója, a Professional Cycling Marketing jogi képviselői ugyanakkor úgy vélik: a férfi képes lesz heti 16 órát dolgozni, és házassága is átvészeli majd a szexuális problémákat.

Címlapról ajánljuk
Szilágyi Áron: az egyéni búcsú még nagyon fáj, de a csapaté egy megnyert ezüst

Szilágyi Áron: az egyéni búcsú még nagyon fáj, de a csapaté egy megnyert ezüst

Szeptemberre dönti el a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, hogy folytatja-e sportolói pályafutását. Az Infostart olimpiai tudósítójának a kardcsapatdöntő másnapján beszélt az edzőcsere következményeiről, a generációváltás sikeréről és arról is, hogyan áll a NOB-tagsági kampánya.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×