eur:
395.52
usd:
366.56
bux:
74079.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Hogyan jut a csúcsra a biszexuális modell - videó

Tila Tequila, a biszexuális korábbi Playboy-modell lett a MySpace közösségi oldal bizarr királynője, miután virtuális barátainak száma elérte az 1,6 milliót.

"Mindig is interneteztem. Volt saját honlapom, ahol az életemről írtam, így amikor egy barátom meghívott a MySpace-re, azt mondtam: miért ne" - emlékezett vissza virtuális karrierjének indulására.

A MySpace használói hamar megszerették őszinte, bevallós stílusát. Tila fecseg szexről, politikáról, mindenről, beszámolt arról a kísérletéről is, hogy hat hónapon át szex nélkül éljen.

Tila, aki állítása szerint a függőségig bolondja a vetkőző nők bámulásának, valószínűleg jól kamatoztatja majd internetes népszerűségét a valóságban is.


A modellnek reklámszerződései és saját ruhamárkája van, nemsokára pedig megjelenik első lemeze, és színésznői karrierje is bimbózni kezdhet.

Úgy gondolom, hogy a következő öt évben 43 millió fontot keresek majd - mondta Tila.

Címlapról ajánljuk
Szilágyi Áron: az egyéni búcsú még nagyon fáj, de a csapaté egy megnyert ezüst

Szilágyi Áron: az egyéni búcsú még nagyon fáj, de a csapaté egy megnyert ezüst

Szeptemberre dönti el a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, hogy folytatja-e sportolói pályafutását. Az Infostart olimpiai tudósítójának a kardcsapatdöntő másnapján beszélt az edzőcsere következményeiről, a generációváltás sikeréről és arról is, hogyan áll a NOB-tagsági kampánya.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×