eur:
395.74
usd:
367.17
bux:
73899.74
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Tom Cruise már senkit sem érdekel?

A Mission Impossible sztárjáért, Tom Cruise-ért rajonganak a nézők a legkevésbé. Egy közvélemény-kutatás adatai szerint a sztár filmjeire mindössze a megkérdezettek 12 százaléka volt kíváncsi.

Minden harmadik válaszoló azonban azt mondta, hogy a közelébe sem megy annak a mozinak, amelyik a nemrég nősült szcientológus filmjeit adja.

Tom Cruise után Angelina Jolie a legutálatosabb, az ő filmjei a megkérdezettek 18 százalékát egyáltalán nem érdekelte. A harmadik helyen Mel Gibson áll, akit a mozirajongók 15 százaléka utál - állapította meg a Gallup felmérése.

A legnépszerűbb színésznek Tom Hanks bizonyult, a kedvencek listájának második helyét pedig Robert De Niro szerezte meg. A harmadik Julia Roberts, őt követi Will Smith és Sandra Bullock. A hatodik Mel Gibson, a hetedik pedig Reese Witherspoon.

Címlapról ajánljuk

Milák Kristóf volt edzője: "ne írjuk le őt, nagyon keveset tudunk a munkájáról"

Selmeci Attila szerint egy szuper formában lévő Milák Kristófot senki nem tudott volna legyőzni a 200 méteres pillangóúszásban a párizsi nyári olimpián. A sportoló volt edzője, a sportági szövetség szakmai alelnöke ezzel együtt nagyon büszke korábbi tanítványára. Az InfoRádió őt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×