eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Letartóztattak egy kisfiút, mert kibontotta a karácsonyi ajándékát

Egy dühös amerikai anya kihívta a rendőrséget, mert 12 éves fia a tiltás ellenére kibontotta a karácsonyra szánt ajándékát. A gyereket bilincsben vitték el a rendőrök lopás gyanújával.

Brandi Ervin azután fordult a hatóságokhoz, hogy fia - a többszöri tiltás ellenére - elvette becsomagolt ajándékát a nagymama karácsonyfája alól, kibontotta és játszani kezdett vele.

Az anya, aki teljesen tehetetlennek érezte magát, azt remélte, hogy a letartóztatás elég sokkoló lesz ahhoz, hogy fia megtanulja a leckét.
"Egészen mostanáig mindent megúszott. Az a fajta gyerek, aki nem hisz el semmit, amíg meg nem történik vele. Inkább én hívtam ki a rendőrséget, mint hogy később valaki más tegye meg egy sokkal súlyosabb esetben" - mondta Brandi Ervin.

A dél-carolinai város rendőrségének szóvivője az ügy kapcsán megjegyezte: reméli, hogy kollégái megfelelő döntést hoztak, amikor letartóztatták a kisfiút.

"A szülők és a nagyszülők úgy érezték, hogy a gyermek komoly gondokkal küzd" - hangsúlyozta a szóvivő.

A 12 éves fiút a letartóztatás után ugyan egy pár órával elengedték, most azonban újabb problémával kell szembenéznie: lehet, hogy kicsapják az iskolából, mert megpróbálta megütni az egyik rendőrt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×