eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Rejtély: macskafülű sztriptíztáncosnő a metrón

Új jelenség tartja izgalomban Milánó férfilakosait. Az olasz nagyváros metrójában ugyanis esténként megjelenik egy titokzatos, gyönyörű nő hosszú fekete kabátban, felszáll a szerelvényre és...

A húszas éveiben járó hölgy hosszú, fekete kabátban, kezében hordozható magnóval szokott esténként megjelenni a milánói metróban. Amikor az ajtók bezáródnak, ledobja a kabátját, ami alatt csak egy fekete latex övet vörös selyemgombokkal, fekete harisnyát, fekete, fényes, térd fölé érő csizmát és fekete, ujjatlan kesztyűt visel és bekapcsolja a magnót.

Miután a kapaszkodók és csövek felhasználásával előadja táncát, összeszedi az adományokat, majd leszáll...

"A Porta Genova állomáson vártam a metróra éjjel fél 12 és éjfél között, amikor megláttam a hölgyet. Istenien nézett ki és szövetből készített macskafüle volt" - fogalmazott Michela Proietti olasz újságírónő a Corriere Della Serra napilapban.

A sztriptíztáncosnő két megállón keresztül adta elő magánszámát, melynek során például beleült egy fiatal nő ölébe, aki ezt nagyon mulatságosnak találta. "Látszólag az összes utasnak tetszett a show. Egyáltalán nem volt közönséges - mindenki mosolygott és nevetett" - számolt be az újságírónő, aki azt is elmondta, hogy cikke megjelenése után rengeteg e-mailt kapott, melyek arról szóltak, hogy sokan látták a titokzatos nőt.

A levelek szerint az utasoknak komoly felüdülést jelentett a koldusok és a megkérdőjelezhető minőségű zenét játszó előadók után a találkozás a misztikus táncosnővel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×