eur:
389.28
usd:
362.61
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Egy parkolóhely miatt halt meg

Nagy-Britanniában egy parkolóhelyért kitört verekedésben meghalt egy 60 éves férfi. Szemtanúk szerint a halálát szívroham okozta.

A vita állítólag azon tört ki, hogy ki parkoljon egy lakossági parkolásra fenntartott helyen. Keith Rolfe és szomszédja először csak hangosan veszekedett, majd elcsattant pár ütés is.

Az éjszaka közepén felébresztett környékbeliek később már csak annyit láttak, hogy a 60 éves férfi lánya a járdán próbálja újraéleszteni édesapját, aki állítólag szívrohamot kapott a verekedés közepette.

"Komoly gondot okoz a parkolás a környéken, mert mindenki a saját háza előtt akar állni. De hasonló kimenetelű vitáról még soha nem hallottam" - mesélte az egyik szomszéd.

A rendőrség most azt próbálja kideríteni, hogy pontosan mi is történt azelőtt, hogy kihívták a mentőket. Egy 44 éves férfit letartóztattak a halálesettel kapcsolatban.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
A kormánydöntések nehéz öröksége feszíti a magyar gazdaságot

A kormánydöntések nehéz öröksége feszíti a magyar gazdaságot

A külkereskedelmi egyenleg tavalyi javulását nagyjából azonos mértékben határozta meg két tényező: egyszerre estek be a 2022-es rekordszintekről az energiahordozók árai, valamint a magas infláció miatt beszakadó lakossági fogyasztás miatt csökkent az import. A kormányzat egyes intézkedései – például az ársapkák – ráadásul fenntartották a cserearány-romlás egyensúlyromboló hatását, a gazdaság középtávon meg is fizeti ennek árát magasabb államadósság és finanszírozási költségek formájában, ami végül alacsonyabb növekedési potenciállal jár együtt – derül ki az Európai Bizottság egyensúlytalansági jelentésének egyik elemzéséből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×