eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Kávézzon a világ legszexisebb férfijával - videó!

George Clooney nem csak a filmekben veti be színészi képességeit, humorát és sok nő számára ellenállhatatlan vonzerejét az egyik prémium kávémárka is kamatoztatja a hirdetésében.

A YouTube-ról letölthető rövid videóban a színész szexszimbólum mivoltát teszik finom gúny tárgyává. A kávézóba besétálva, kávéja elkészítése közben George Clooney két csinos nő beszélgetését hallja.

"Kiegyensúlyozott, különleges, misztikus, finom, mély, érzéki, erős jellem. És milyen gazdag, és a latin-amerikai temperamentuma!" - peregnek a tejben-vajban fürdető szavak a hölgyek ajkairól.

Amikor George Clooney odasétál az asztalukhoz, megkérdezi:

- Bocsánat, Nespresso, igaz?

- Persze, mi más? - néznek rá a hölgyek csodálkozva, hiszen mi másról is beszélhettek volna.

- Nyilván, mi más - mondja a színész, majd enyhe grimasszal az arcán elsomfordál.

A People magazin által két alkalommal is a világ legszexisebb férfijának megválasztott George Clooney az első híresség, aki a kávémárka hirdetéseiben szerepel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×