eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Hatalmas mellek a kebelcsoda ajánlásával - videó!

Az utóbbi időben botrányaival tündöklő Carmen Electra ezúttal egy több mint érdekes videóval hívta fel magára a figyelmet. A szatirikus klipben a Baywatch sorozat korábbi sztárja azt tanácsolja a szülőknek, hogy ne vegyenek pónilovakat vagy más játékokat kislányaiknak, hanem támogassanak egy mellnagyobbító alapítványt.

Az amerikai Comedy Central produkciójában elkészül rövid videóban Carmen Electra elmagyarázza, hogy a kacatok helyett valójában hatalmas keblekre van szükségük a kislányoknak.

"Miért adjunk egy műanyag pónilovat nekik, amikor valójában valami egészen másra lesz szükségük a jövőben?" - teszi fel a kérdést a színésznő.

Carmen ezután patetikus hangon közli: felserdülve a lányok megtapasztalják, hogy megfelelő kebelméret nélkül nem tudnak randizni normális pasikkal, nem hívják be őket állásinterjúra, és a felkapott partikra sem nyernek bebocsáttatást.

A gondos dramaturgiával összeállított klip csúcspontján a színésznő leveti a pulóverét, és a méreteit láttatni engedő topban kijelenti: a lányoknak nagy, formás mellekre van szükségük, majd felhívja a szülőket, hogy támogassák adományaikkal a "Tits for Tots" (melleket a lányoknak) alapítványt, hogy "reményt, hitet, és hatalmas melleket" adhassanak nekik.

A videót Ön is megnézheti erre a linkre kattintva. (A lejátszáshoz Mozilla ActiveX Plugin-ra van szükség.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×