eur:
388.68
usd:
361.82
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Egy sztárfeleség vallomása: "nincs szeretőm, sosem megyek újra férjhez"

Heather Mills nem akar többé megházasodni. Paul McCartney válófélben lévő felesége elsősorban jó anya akar lenni.

Heather Mills, az ex-Beatle Paul McCartney válófélben lévő felesége megesküdött: nem házasodik meg újra. Az egykori modell ellen egyébként Macca adta be a válókeresetet, miután kiderült: Heather fiatalabb korában pornóképeken szerepelt, és gazdag arab üzletembereket szórakoztatott.

A feleség hétfőn a US TV egyik műsorában nyilatkozott arról is, hogy nem került romantikus kapcsolatba személyi edzőjével, Ben Amigomival.

"Nincs szeretőm. Jelenleg minden időmet a kislányommal töltöm. Sosem fogok újra megházasodni. Jó anya és jó ember vagyok" - hangsúlyozta Heather Mills.

A válási cécó elején még Paul McCartney is hasonlóan vélekedett második feleségéről, azonban a pénzért és közös lányuk, a hároméves Beatrice elhelyezéséért folytatott küzdelemben megváltozott a véleménye: kiszámíthatatlannak és kötekedőnek írta le feleségét.

Megszenvedett a gyermekéért

Az interjúban Heather Mills elmesélte, mennyit szenvedett, hogy kislányuk megszülethessen. "Nagyon-nagyon hosszú ideje próbálkoztam. Két méhen kívüli terhességem volt, és hatszor elvetéltem. Az orvosok azt mondták, sosem lehet gyerekem."

Heather Mills állítja, mostantól csak Beatrice-nak él, és az, hogy anya lett, a legnagyszerűbb, ami történhetett vele. A ex-modell visszautasította azt a megjegyzést, hogy csak amolyan "aranyásó", aki pusztán hatalmas vagyonáért ment hozzá a 64 éves Sir Paulhoz. "Szenvedélyesen szerettem akkoriban" - mondta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×