eur:
388.65
usd:
361.76
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Boratot a szállodások is átkozzák

A szállodásokból is bolondot csinált Borat, az álkazah álriporter: tavaly majdnem őrizetbe is vették bútorlopás miatt.

Borat, vagyis Sacha Baron Cohen, a brit komikus nemcsak az általa kifigurázott népeket tudja mesterien magára haragítani, de azoknak a szállodáknak a vezetőit is, ahol utazásai közben eltölt egy-egy éjszakát.

Nem lehetne kevesebbért?

Tavaly a New York-i Wellington Hotelben dolgozókat idegesítette fel, amikor megpróbálta lealkudni szobája árát. "Sacha kazah utazóként jelentkezett be hozzánk, és különleges kategóriájú szobát szeretett volna, ami száz dollárba kerül, ő pedig le akarta alkudni harminc dollárra" - nyilatkozta a hotel egyik dolgozója.

"A személyzet rajtakapta, amikor a stábja titokban filmezte, ahogyan Borat elkezd kipakolni a szálloda egyik liftjében, mintha csak a szobájában volna" - tette hozzá.

Bútorlopás Borat-módra

Borat viselkedése a későbbiekben csak még elviselhetetlenebb lett. A hotel dolgozói rajtakapták, amikor az éjszaka közepén a stábja bútorokat kezdett kihordani az épületből.

"Az éjszakai portás megállította őket, és kiderült, hogy a bútorok a New Jersey-i Sheraton szállóból származnak" - mondta el az alkalmazott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×