eur:
389.3
usd:
361.47
bux:
68428.81
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Sóval mérgezte meg koraszülött gyermekét egy nő

Egy brit nő halálos adag sót juttatott koraszülött gyermeke szervezetébe. Bár az asszony tagadja, hogy megölte volna gyermekét, az orvosok szerint máshogy nem kerülhetett a hatalmas mennyiségű só a gyermek szervezetébe.

Marianne Williams a vád szerint 15 gramm sót adott koraszülött, beteges gyermekének, aki egy csövön keresztül egyenesen a gyomrába kapta a táplálékot. Ez hússzor annyi, mint amennyit az orvosok előírtak a 15 hónapos Joshua veseproblémájára.

Az ügyészség szerint a 24 éves anyának tudnia kellett, hogy a nagy mennyiségű só halálos lehet gyermeke számára, hiszen három hónappal korábban pont túlságosan magas nátriumszintje miatt került kritikus állapotba Joshua.

A kisfiú 6 és fél hónapra született alig több mint egy kilóval. Ikre még a méhben meghalt.

Joshua életet nagy részét kórházban töltötte, és szüleinek hatalmas kihívást jelentett volna felnevelése.

Marianne Williams tagadja, hogy szándékosan, vagy véletlenül ő okozta volna gyermeke halálát, az ügyészség szerint azonban minden bizonyíték arra mutat, hogy az asszony vetett véget Joshua életének.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ugrik az OTP!

Ugrik az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában óvatos emelkedést láthatunk. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén kiváló hangulatban indult a kereskedés, az OTP már több mint 1 százalékos pluszban van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×