eur:
389.33
usd:
361.51
bux:
68403.17
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

A vonaton az államfő hangja mondja be az állomásokat

Párizs egyik elővárosi vasútvonalán a szerencsés munkába indulókat Jacques Chirac hangja köszönti, és mondja be az állomásokat. A hang "tulajdonosa" persze nem a francia elnök, hanem egy tehetséges mozdonyvezető, aki kiválóan utánozza hírességek hangját. A repertoár része még Sylvester Stallone és Johnny Hallyday is.

"Chirac-ot utánzom a legjobban" - mondta Eric Brault a Le Parisien-nek.

"Egyszer egy idős hölgy meg is kérdezte tőlem, tudom-e, hogy mikor szokott Jacques Chirac a vonaton utazni" - tette hozzá.

A Le Parisien szerint januártól elhallgathat a francia elnök hangja a vonaton, a vasúttársaság ugyanis arra kérte Brault, hogy a tavaszi választásokra tekintettel január 1-jétől ideiglenesen mellőzze Chirac hangjának utánzását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ugrik az OTP!

Ugrik az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában óvatos emelkedést láthatunk. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén kiváló hangulatban indult a kereskedés, az OTP már több mint 1 százalékos pluszban van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×