eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Fejbe lőtték, mert szilvát szedett

Légpuskával fejbe lőttek egy 14 éves fiút, aki egy udvarról az utcára hajló szilvafáról akart gyümölcsöt szedni Siófokon - közölte szerdán a rendőrség.

A rendőröket kedd este értesítette egy férfi, akinek a háza előtt összegyűlt 20-30 ember, hogy felelősségre vonják őt, mert szerintük az ő udvaráról lőttek rá a fiúra - számolt be a történtekről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Bíró Gábor hozzátette: nem a rendőröket értesítő férfi háza udvarán állt az a szilvafa, amelynek védelmében lőttek.

Öt rendőr ment a helyszínre, de a házkutatás során nem találtak fegyvert abban a házban, amely előtt a csoport gyülekezett.

A 20-30 fős csoport tagjai ezután a rendőrök felszólítására elhagyták a helyszínt. A lövedéket a siófoki kórházban vették ki a fiú fejéből.

Az orvosi vélemény szerint a sérülés nyolc napon belül gyógyuló, de mivel lehetett volna súlyosabb is, a rendőrség ismeretlen tettes ellen súlyos testi sértés kísérletéért indított eljárást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×