eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor: Ennek már ideje volt!

Súlyos viták várnak a magyar kormányra Brüsszelben - mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor is kitöltötte az új Nemzeti Konzultációs kérdőívet a szuverenitás védelméről, amelyet a posta a következő hetekben minden háztartásba eljuttat.

"Ideje volt, hogy kikérjük az emberek véleményét, mert a következő hónapokban, egészen az uniós választásokig súlyos viták várnak ránk Brüsszelben. Régi nóta: a brüsszeli bürokraták meg akarják mondani nekünk, hogy hogyan éljünk. Több pénzt és újabb fegyvereket akarnak adni Ukrajnának, azt akarják, hogy ha már náluk nincs, nálunk se legyen rezsicsökkentés, és azt akarják, hogy mi magunk is engedjük be a migránsokat" - sorolta a miniszterelnök a Facebookra feltöltött videójában.

Kijelentette: "mi magyarok vagyunk és nem akarunk úgy táncolni, ahogy brüsszel fütyül", ezért arra kér mindenkit, hogy töltse ki a konzultációs kérdőívet.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×