eur:
380.67
usd:
349.5
bux:
57878.43
2023. december 1. péntek Elza
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor: Ennek már ideje volt!

Súlyos viták várnak a magyar kormányra Brüsszelben - mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor is kitöltötte az új Nemzeti Konzultációs kérdőívet a szuverenitás védelméről, amelyet a posta a következő hetekben minden háztartásba eljuttat.

"Ideje volt, hogy kikérjük az emberek véleményét, mert a következő hónapokban, egészen az uniós választásokig súlyos viták várnak ránk Brüsszelben. Régi nóta: a brüsszeli bürokraták meg akarják mondani nekünk, hogy hogyan éljünk. Több pénzt és újabb fegyvereket akarnak adni Ukrajnának, azt akarják, hogy ha már náluk nincs, nálunk se legyen rezsicsökkentés, és azt akarják, hogy mi magunk is engedjük be a migránsokat" - sorolta a miniszterelnök a Facebookra feltöltött videójában.

Kijelentette: "mi magyarok vagyunk és nem akarunk úgy táncolni, ahogy brüsszel fütyül", ezért arra kér mindenkit, hogy töltse ki a konzultációs kérdőívet.

Címlapról ajánljuk
Fradi-siker: a 98. percben jött el a legszebb pillanat

Fradi-siker: a 98. percben jött el a legszebb pillanat

A Ferencváros 0-1-ről fordított a Csukaricski ellen az Európa Konferencia-ligában, Zachariassen egyenlített, majd Pesics a 98. percben óriási gólt rúgott. A Fradinak az utolsó fordulóban elég a döntetlen a továbbjutáshoz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.01. péntek, 18:00
Turi Attila
a Magyar Művészeti Akadémia elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×