eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor: Ennek már ideje volt!

Súlyos viták várnak a magyar kormányra Brüsszelben - mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor is kitöltötte az új Nemzeti Konzultációs kérdőívet a szuverenitás védelméről, amelyet a posta a következő hetekben minden háztartásba eljuttat.

"Ideje volt, hogy kikérjük az emberek véleményét, mert a következő hónapokban, egészen az uniós választásokig súlyos viták várnak ránk Brüsszelben. Régi nóta: a brüsszeli bürokraták meg akarják mondani nekünk, hogy hogyan éljünk. Több pénzt és újabb fegyvereket akarnak adni Ukrajnának, azt akarják, hogy ha már náluk nincs, nálunk se legyen rezsicsökkentés, és azt akarják, hogy mi magunk is engedjük be a migránsokat" - sorolta a miniszterelnök a Facebookra feltöltött videójában.

Kijelentette: "mi magyarok vagyunk és nem akarunk úgy táncolni, ahogy brüsszel fütyül", ezért arra kér mindenkit, hogy töltse ki a konzultációs kérdőívet.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×