eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen a hivatalos látogatásra érkező Orbán Viktor miniszterelnök a tiranai repülőtéren 2023. június 15-én.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Svájcba utazott Orbán Viktor, ünnepi beszédet fog mondani

Svájcba utazott Orbán Viktor miniszterelnök, aki kedden Bernben tárgyal az ország vezetőivel, szerdán pedig átfogó politikai beszédet tart Zürichben.

A miniszterelnök Alain Berset svájci szövetségi elnökkel és Ignazio Cassis külügyminiszterrel folytat megbeszéléseket; a magyar delegáció tagja Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Szerdán Zürichben Orbán Viktor az idén 90 éves rangos svájci konzervatív hetilap, a Weltwoche jubileumi ünnepségén mond beszédet; az eseményen pódiumbeszélgetés is lesz, amelyet a Weltwoche főszerkesztője, Roger Köppel svájci néppárti parlamenti képviselő moderál.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×