eur:
381.2
usd:
354.2
bux:
58669.83
2023. december 11. hétfő Árpád
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Felvette a volt riporter elgázolását egy fedélzeti kamera - videó, 18+

Az M0-ás autópálya belső sávjában sétált a Kékfény volt riportere, akit egy szabályosan haladó autós gázolt el szeptember 10-én.

Jelenleg is kórházban ápolják a 45 éves férfit, akit szeptember 10-én gázoltak el, miközben az M0-ás autópálya egyik sávjában gyalogolt. A férfi korábban a Kékfény riportere volt, és a napokban vádat emeltek ellene, amiért több mint 1 éven keresztül prostituáltakat futtatott az ország egész területén.

A szabálytalanul gyalogló embert egy szabályosan közlekedő jármű sodorta el aznap kora reggel, de a többi érkező kocsi ki tudta kerülni, így túlélte az esetet.

Úgy tudni, súlyos mellkasi sérülésekkel és bordatöréssel került kórházba, de ezek javulni kezdtek. Időközben azonban a család szerint tüdőgyulladást kapott, ezért továbbra is intenzív osztályon kezelik.

A családtagok szerint a férfi azért gyalogolt ott, mert benzint akart szerezni.

Most nyilvánosságra került egy videó a balesetről. A bpiautosok.hu egyik olvasójának autós fedélzeti kamerája rögzítette a drámai képsorokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×