eur:
380.24
usd:
351.17
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Az M0-ás autóút M1 és M7 közötti szakasza 2013. december 15-én. Az M0 déli szektorához tartozó, eddig a kétpályásításból kimaradt, mintegy három kilométeres szakaszának megépítésére írt ki nyílt közbeszerzést a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. A háromsávúsítást eredetileg a szakasz mellett lévő Tópark (a háttérben) beruházója, a Walker and Williams Group vállalta, de a vegyes ingatlanfejlesztés csődbe ment.
Nyitókép: MTI/Beliczay László

Intenzív osztályon kezelik a prostiuáltak futtatásával vádolt volt tévériportert

Tüdőgyulladással az intenzív osztályon kezelik azt a volt közszsolgálati újságírót, akik szeptember közepén ütöttek el az M0-áson.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk elgázolták az MTVA volt bűnügyi riporterét, szeptember 10-én a reggeli órákban az M0-s körgyűrűn.

A Blikk most arról ír, hogy az egykori riporter az RTL Híradó információi szerint súlyos mellkas sérülésekkel és bordatöréssel került kórházba. Családja tájékoztatása szerint a Kékfény volt újságírója még mindig kórházban van, sérülései szépen javulnak,

időközben azonban tüdőgyulladást kapott, így továbbra is az intenzív osztályon ápolják.

A család úgy tudja, hogy a férfi motorjából kifogyott a benzin, ezért gyalogolt az autóúton.

Az elgázolt riporterrel szemben a baleset után egy héttel később, szeptember 18-án vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség 18 rendbeli bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette, továbbá kábítószer-birtoklás vétsége miatt börtönbüntetés kiszabását kérte rá.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
Ha Venezuela támad: képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat
Újabb háború

Ha Venezuela támad: "képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat"

A venezuelai népszavazás résztvevőinek 95 százaléka támogatta, hogy annektálják a szomszédos Guyana területének Magyarországnál is nagyobb részét. Maduro elnök szerint az egykori brit gyarmat – a bírósági döntések ellenére – jogtalanul jutott hozzá ehhez a földhöz. Szvetnik Endre kérdezte Orin Gordon guyanai újságírót, hogyan fogadják azt, ha a szomszéd megtámadja őket.

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×