eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Prison Cell Bars - Black and White
Nyitókép: DanHenson1/Getty Images

Évekig ismerkedhet a börtönélettel a Kékfény riportere

Az ügyészség börtönbüntetés kiszabására tett indítványt, mert a férfit 18 rendbeli, bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével, valamint kábítószer birtoklás vétségével vádolja.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség vádat emelt az ellen a férfi ellen, aki több mint egy éven keresztül országszerte bérelt ki lakásokat azért, hogy azokat prostituáltaknak adja ki napi használatra. A pétervásárai származású B. B. az állami televízió Kékfény című bűnügyi műsorának riportere volt – írja a heol.hu.

Az ügyészségi vádirat szerint a középkorú férfi 2021-től Budapesten és vidéki nagyvárosokban több lakóingatlant vett bérbe azért, hogy ott nők prostitúciós tevékenységet folytassanak. A bérbeadókat a férfi esetenként női bűntársai segítségével megtévesztette, eltitkolva előlük a lakóingatlanokban folytatandó prostitúciós munkát.

A lakások kibérlését követően a férfi azokat széffel és kamerával szerelte fel, bűntársa pedig internet-előfizetést kötött, ugyanis a prostituáltaknak a napi bérleti díjakat, az ingatlanokban elhelyezett, kizárólag a férfi által nyitható széfekbe kellett bedobniuk úgy, hogy közben élőképes videokapcsolatban voltak a férfival vagy megbízottjával.

A lakás napi bérleti díja függött annak elhelyezkedésétől, nagyságától, színvonalától, így az ország különböző részein 12-15 ezer forint napi bérleti díjat kellett azokért a szexmunkásoknak fizetni. Ezen illegális tevékenységével a vádlott 2021 augusztusától 2023 januárjáig több mint 37 millió forint bevételre tett szert, melynek elvonását kéri az ügyészség.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség vádiratában a férfit 18 rendbeli, bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével, valamint kábítószer birtoklás vétségével vádolja. Vele szemben börtönbüntetés kiszabására tett indítványt, míg női bűntársai felfüggesztett szabadságvesztésre és pénzbüntetésre számíthatnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×