eur:
389.63
usd:
363.67
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Ungár Péter LMP-s képviselő az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 24-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ungár Péter töredelmesen megkövette Karácsony Gergelyt

Az LMP társelnöke nem gondolta volna, hogy a főpolgármester ilyen bátor lépésre szánja el magát.

„Néhány hónappal ezelőtt egy interjúban azt mondtam, hogy én attól félek, hogy Karácsony Gergely nem lesz elég bátor ahhoz, hogy megmaradjon a Lánchíd autómentessége. A legnagyobb örömmel ismerem most be, hogy tévedtem” – írta közösségi oldalán Ungár Péter, az LMP társelnöke, aki úgy véli, hogy a jelenlegi közlekedési rend véglegesítésével „Budapest egy határozott lépést biztosan tett a zöldülés irányába”.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, Karácsony Gergely főpolgármester keddi sajtótájékoztatóján közölte, hogy az első „Budapesti Lakógyűlés” részvevőinek döntése nyomán a Budapesti Közlekedési Központ véglegesíti az átkelő forgalmi rendjét, vagyis a Lánchidat a jövőben csak a tömegközlekedés, valamint a rendőrség, a mentőszolgálat és a tűzoltóság járművei, a taxik, a motorosok és a kerékpárosok, illetve később – a teljes felújítás után – a gyalogosok használhatják majd.

Ungár Péter rövid bejegyzése úgy zárul: „Tartozom egy bocsánatkéréssel Karácsony Gergelynek, amit azért teszek meg így nyilvános formában, mert az eredeti állítást is így fogalmaztam meg.”

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×