eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Érkező utasok a Liszt Ferenc-repülőtéren 2020. július 17-én. A reptéren a forgalom jelenleg a koronavírus-járvány előttinek csupán a töredéke, de hétről hétre több járat és utas fordul meg itt. Júliusra már csaknem tízezerre nőtt a napi utasszám, ami jelentős növekedés júniushoz képest, amikor a teljes havi forgalom 84,4 ezer utas volt, az egy évvel korábbi 1,5 millióval szemben.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Megint kiürül a Liszt Ferenc repülőtér

Maximum háromezer utasra lehet számítani a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a kedden bevezetett beutazási korlátozások miatt – közölte a Budapest Airport kommunikációs vezetője csütörtökön.

Valentinyi Katalin azt mondta, hogy eddig csak a WizzAir jelentett be járattörléseket: 73-ból 12 úti célt tartanak meg. A jövő héten viszont újabb lemondások várhatóak – tette hozzá az M1 aktuális csatornán.

Ismertette, hogy a repülőtéren belépéskor mindenki okmányellenőrzésen és lázmérésen esik át, valamint karanténűrlapot kell kitölteni, amely a beléptetés gyorsításáért online is elérhető, és akár előzetesen, a repülőn is kitölthető.

Azok, akik nem jogosultak a belépésre, tranzitzónákban várakoznak. Kedd óta kevesebb mint húsz ilyen eset volt, tünetes utas nem érkezett – tudatta.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×