INFORÁDIÓ 
2020. április 2. csütörtök
Áron

quaestor

tárgyalás

quaestor-ügy

fővárosi törvényszék

Quaestor-károsultak demonstrációja a Quaestor Értékpapír Zrt. Báthory utcai székháza előtt 2015. április 11-én.

Feszített tempó a Quaestor-ügyben

Infostart

Újabb, közel 130 tárgyalási napot tűzött ki a Fővárosi Törvényszék a Quaestor-ügyben a január eleje és július 15. közötti időszakban az eddig megtartott több mint 200 tárgyalási napot követően.

A csalás bűntettével és más bűncselekményekben bűnszervezet felépítésével és működtetésével is vádolt T. Cs. és társai ellen indult – bonyolult pénzügyi, valamint informatikai kérdéseket is felvető – büntetőügyben a bizonyítási eljárás igen feszített ütemben, a hét szinte minden napján folytatódik - közölte a Fővárosi Törvényszék.

Az eddig megtartott több mint 200 tárgyalási napot követően – a 2020. január eleje és július 15-e közötti időszakra vonatkozóan – újabb, közel 130 tárgyalási napot tűzött ki a Fővárosi Törvényszék.

Emellett soron kívül rendelkezett az ősz folyamán elfogultságot jelentő igazságügyi könyv-, pénz-, tőkepiaci szakértő helyett újabb szakértő kirendeléséről is, de mind a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ Adó- és Könyvszakértői Intézet, mind pedig a Pénz- és Tőkepiaci Igazságügyi Szakértői Testület elhárította a bírósági megkeresést.

A törvényszék a szakértői vélemény mielőbbi elkészítése érdekében szükséges újabb intézkedéseket szintén soron kívül megtette. A hétfőtől péntekig, szinte minden napra kitűzött ügyben a bizonyítási eljárás továbbitanúkihallgatásokkal és szakértők meghallgatásával folytatódik.

Nyitókép: Szigetváry Zsolt
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018