eur:
393.63
usd:
364.79
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Molnár Zsolt, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) országgyűlési képviselője, az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának alelnöke sajtótájékoztatót tart Nemzetpolitika baloldalról címmel az Országgyűlés Irodaházában 2018. október 10-én.
Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

Üzent az Angyal ügyvédjének az MSZP pártigazgatója

Molnár Zsolt az ATV reggeli műsorában közölte, ő került célkeresztbe és akarták megzsarolni. Az ellenzéki politikus megfogalmazása szerint a stúdióból egyenesen a rendőrségre megy feljelentést tenni, miután név szerint is tudja, ki fenyegette meg.

Mint arról az Infostart is beszámolt, egy Angyal ügyvédje nevű új blog

ellenzéki politikusok kábítószer- szex- és korrupciós ügyeiről ígért leleplezést.

A blog azt állítja, egy frissen megválasztott polgármesterről és egy országgyűlési képviselőről van szó. Az Angyal ügyvédje azt is közölte, ha a most magukra ismerő politikusok 2019. december 31-ig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-én nem nevezi meg őket. A bejegyzést Kiss Krisztinaként írták alá.

Molnár Zsolt az ATV reggeli műsorában úgy fogalmazott:

nem egy újabb Borkai-ügyről van szó, hanem „egy mocskos zsarolási ügyről”

Az MSZP pártigazgatója állítása szerint nincs eltitkolt lakása, nem drogozott soha és nem vett részt szexpartikon. Szerinte az elkövető – akit nem akart megnevezni – kreált egy történetet és azzal akarta hitelessé tenni azt, hogy belekevert egy polgármestert. Pénzt kért a zsaroló, milliós értékben – fogalmazott, annyit elárulva: az illető

az MSZP kampányában is részt vett, és magát újságírónak tartja.

„Ezt a mocskos játszmát ma le kell zárni – hangsúlyozta a műsorban Molnár Zsolt. – Tegye meg ez az elkövető, hogy nem vár január elsejéig! Tegye le a bizonyítékokat, a dokumentumokat, ne várjon!” – üzente az Angyal ügyvédjének a szocialisták pártigazgatója.

Molnár Zsolt szerint az elkövető kreált egy történetet, és azzal akarta hitelessé tenni azt, hogy belekevert egy polgármestert, akiről a szocialista politikus annyit árult el: "egy fiatal, most megválasztott polgármester”, aki szintén „kapott egy ilyen típusú pressziót”.

A Molnár Zsolttal készült atv-interjú végére végső soron kiderült, hogy ki az az ember, aki ellen az MSZP-s politikus a rendőrséget feljelentést tesz, miközben az egész interjúban arról beszélt, hogy először a rendőröknek akarja megnevezni az illetőt. Amikor azonban Molnár Zsolt leírása alapján a műsorvezető rákérdezett, hogy az MSZP-közeli Egyenlítő bloghoz van-e köze az ügynek, Molnár Zsolt azt válaszolta, hogy a műsorvezető jó helyen keresgél. A szocialista politikus nem cáfolta azt sem, hogy a blog egykori főszerkesztőjét sejti az ügy hátterében.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×