INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 12. szerda
Klára

németh zsolt

angyal

ügyvéd

zsarolás

korrupció

mszp

feljelentés

Molnár Zsolt, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) országgyűlési képviselője, az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának alelnöke sajtótájékoztatót tart Nemzetpolitika baloldalról címmel az Országgyűlés Irodaházában 2018. október 10-én.

Üzent az Angyal ügyvédjének az MSZP pártigazgatója

Infostart

Molnár Zsolt az ATV reggeli műsorában közölte, ő került célkeresztbe és akarták megzsarolni. Az ellenzéki politikus megfogalmazása szerint a stúdióból egyenesen a rendőrségre megy feljelentést tenni, miután név szerint is tudja, ki fenyegette meg.

Mint arról az Infostart is beszámolt, egy Angyal ügyvédje nevű új blog

ellenzéki politikusok kábítószer- szex- és korrupciós ügyeiről ígért leleplezést.

A blog azt állítja, egy frissen megválasztott polgármesterről és egy országgyűlési képviselőről van szó. Az Angyal ügyvédje azt is közölte, ha a most magukra ismerő politikusok 2019. december 31-ig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-én nem nevezi meg őket. A bejegyzést Kiss Krisztinaként írták alá.

Molnár Zsolt az ATV reggeli műsorában úgy fogalmazott:

nem egy újabb Borkai-ügyről van szó, hanem „egy mocskos zsarolási ügyről”

Az MSZP pártigazgatója állítása szerint nincs eltitkolt lakása, nem drogozott soha és nem vett részt szexpartikon. Szerinte az elkövető – akit nem akart megnevezni – kreált egy történetet és azzal akarta hitelessé tenni azt, hogy belekevert egy polgármestert. Pénzt kért a zsaroló, milliós értékben – fogalmazott, annyit elárulva: az illető

az MSZP kampányában is részt vett, és magát újságírónak tartja.

„Ezt a mocskos játszmát ma le kell zárni – hangsúlyozta a műsorban Molnár Zsolt. – Tegye meg ez az elkövető, hogy nem vár január elsejéig! Tegye le a bizonyítékokat, a dokumentumokat, ne várjon!” – üzente az Angyal ügyvédjének a szocialisták pártigazgatója.

Molnár Zsolt szerint az elkövető kreált egy történetet, és azzal akarta hitelessé tenni azt, hogy belekevert egy polgármestert, akiről a szocialista politikus annyit árult el: "egy fiatal, most megválasztott polgármester”, aki szintén „kapott egy ilyen típusú pressziót”.

A Molnár Zsolttal készült atv-interjú végére végső soron kiderült, hogy ki az az ember, aki ellen az MSZP-s politikus a rendőrséget feljelentést tesz, miközben az egész interjúban arról beszélt, hogy először a rendőröknek akarja megnevezni az illetőt. Amikor azonban Molnár Zsolt leírása alapján a műsorvezető rákérdezett, hogy az MSZP-közeli Egyenlítő bloghoz van-e köze az ügynek, Molnár Zsolt azt válaszolta, hogy a műsorvezető jó helyen keresgél. A szocialista politikus nem cáfolta azt sem, hogy a blog egykori főszerkesztőjét sejti az ügy hátterében.

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018