eur:
392.84
usd:
367.84
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Puzsér Róbert, az LMP által támogatott független főpolgármester-jelölt a Karácsony Gergellyel, a Párbeszéd társelnökével, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltjével, a Válasz Online által szervezett beszélgetésen a budapesti Centrál kávéházban 2019. március 13-án. Mindkét jelölt hajlandó visszalépni a másik javára, ha veszít a nyárra tervezett előválasztáson.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Két párt közösen támogatja Puzsér Róbertet

Megállapodást kötött a Jobbik és az LMP Puzsér Róberttel. hogy közösen támogatják a médiaszemélyiség főpolgármester-jelöltségét.

Az LMP most elsősorban abban segíti Puzsér Róbertet, hogy megnyerje az ellenzéki előválasztást, és valóban ő legyen a fideszes Tarlós István kihívója – mondta az InfoRádióban Kanász-Nagy Máté, a párt Országos Elnökségének titkára. Az egyezség szerint, ha bármely fél – tartalmában vagy stílusában – erős megszólalással készülne, egyeztetniük kell egymással. Az LMP-s megmozdulásokon, nyilatkozatokban Puzsér Róbert személyét kell erősítenie a párt politikusainak Pénzbeli támogatásról azonban nem lehet szó, hiszen „az jogi akadályokba ütközne” – fejtette ki.

A Jobbik budapesti elnöke, Bencsik János országgyűlési képviselő is nehezen irányítható és megosztó figurának tartja Puzsér Róbertet, ugyanakkor úgy véli, hogy ez az előnyére is válhat jelöltként, ezért helyesli, hogy pártja beállt mögé. Mint mondta, a főpolgármester-jelöltnek nem az érdekegyeztető politikusi arcát látta eddig a közvélemény, hanem társadalmi problémák kérlelhetetlen kritikusaként ismeri.

Puzsér Róbert az ellenzéki előválasztás második fordulójában, az európai parlamenti választás után méretteti meg magát, és az LMP, illetve a Jobbik mellett a momentum támogatását is szeretné elnyerni, ugyanakkor független jelöltként indulna el a főpolgármester-választáson.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×