Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Adrianót és Gerrardot csábítja a Real Madrid

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Real Madrid a nyáron mindenképpen szeretné leigazolni Adrianót az Intertől és Steven Gerrardot a Liverpooltól. Erről a klub sportigazgatója beszélt.

Benito Floro hangsúlyozta, hogy olyan csapatot szeretnének felépíteni, amely ismét képes lesz valamilyen címet begyűjteni, hiszen a legutóbbi három szezont komolyabb siker nélkül zárta, zárja a fővárosi együttes.

"Egy olyan erőteljes középcsatárra van szükségünk, mint Adriano" - mondta a Caldena SER állomásnak adott interjújában a sportvezető.

Kiemelte, hogy egy kiemelkedő tudású középpályás is kell a csapatba, legfőképpen akkor, ha a francia Zinedine Zidane úgy dönt, hogy visszavonul a németországi világbajnokság után.

Az edzőkérdésről szólva a sportigazgató a Getafe jelenlegi trénerét, Bernd Schustert említette, mint Juan Ramon Lopez Caro lehetséges utódját.

"Ismeri a spanyol futballt és olyan felfogásban szereti játszatni csapatát, amilyet a Real Madrid is akar" - mondta Floro a német szakemberről.

A Real Madrid öt fordulóval a vége előtt csak harmadik a spanyol, lemaradása 13 pont az első helyen álló Barcelonával, a Valenciát viszont még visszaelőzheti, hiszen csak két pont a különbség a két csapat között.

A királyi gárda a Bajnokok Ligájában már a nyolcaddöntőben, a Spanyol Király Kupában pedig az elődöntőben fejezte be szereplését.