Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Meztelen az elnök asszonya - nézze meg!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egy spanyol magazinban exkluzív képek jelentek meg Carla Bruniról, Nicolas Sarkozy francia elnök barátnőjéről. A képeken az olasz szupermodell teljesen meztelen, ám igazából nem is ez a szenzáció, hanem a jegygyűrűje. A fotó kapcsán ugyanis ismét fellángolhatnak a találgatások arról, vajon titokban összeházasodott-e az elnök és Carla Bruni.

Meztelen kép jelent meg a DT spanyol magazinban Carla Bruniról, Nicolas Sarkozy francia elnök barátnőjéről. (A képet ide kattintva megnézheti!) Modellről lévén szó, természetesen nem ez az első alkalom, hogy ilyen képek látnak napvilágot az olasz hölgyről (a korábbi képeket ide kattintva nézheti meg).

A nagyobb szenzációt valójában az jelenti, hogy a képen Carla Bruni kezén jól látható egy jegygyűrű, ami felerősítheti azokat a találgatásokat, melyek szerint az olasz modell és Nicolas Sarkozy a közelmúltban titokban összeházasodtak.

A 40 éves hölgy ráadásul egy közelmúltban adott interjúban kijelentette: "nem vagyok férjnél - még". A spanyol magazin kiadójának szóvivője szerint a képet még augusztusban készítették, azaz azt megelőzően, hogy nyilvánosságra került volna a francia államfő és Carla Bruni kapcsolata.

Időközben egyes felmérések szerint a franciák döntő többsége (93 százaléka) úgy véli: a média túl nagy teret ad a köztársasági elnök szerelmi életének. Kétségtelen tény: mióta bejelentette, hogy elválik feleségétől, Nicolas Sarkozy gyakorlatilag folyamatosan a francia bulvárlapok és a magazinok címlapján szerepel.