eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Karel Gott nem öregszik: megnősült és ismét apa lesz

Ismét a cseh bulvárlapok címlapján szerepel Karel Gott, a világhírű prágai énekes. A népszerű Aranycsalogány ugyanis Las Vegasban megnősült, ráadásul 68 évesen ismét apa lesz.

Karel Gottnak ez az első házassága. Az immár hét éve együtt élő pár a boldogító igent abban a nevezetes Las Vegas-i kápolnában mondta ki, ahol előttük már számos neves pár esküdött egymásnak örök hűséget.

Gottot nagyon szoros szálak fűzik az amerikai kaszinóvároshoz, mert a hatvanas évek második felében hosszabb ideig ebben itt lépett fel, s tett szert nemzetközi hírnévre. Népszerűsége hazájában és főleg a német nyelvterületen azóta is töretlen.

Újdonsült feleségével, Ivana Macháckovával már 7 éve él együtt, két éve kislányuk született. A 31 éves Machacková egészségügyi szakközépiskolát végzett, később egy prágai színészügynökségben dolgozott, a cseh bulvárlapok szerint egy ideig a világhírű amerikai színész, Michael Douglas barátnője volt.

Szó sincs visszavonulásról

Az énekesnek előző kapcsolataiból is van két felnőtt leánya: a 27 éves Dominika Svédországban él, míg a 18 éves Lucie Prágában elárusító egy szupermarketben.

A popsztár és felesége most megerősítették, hogy június közepére várják második gyermekük megszületését.

Karel Gott, aki a közelmúltban ünnepelte énekesi karrierjének fél évszázados évfordulóját, jelezte: újabb gyermeke megszületése után is énekelni kíván, egyelőre nem tervezi pályafutása befejezését.

Hanganyag: Protics János

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×