Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Karel Gott nem öregszik: megnősült és ismét apa lesz

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Ismét a cseh bulvárlapok címlapján szerepel Karel Gott, a világhírű prágai énekes. A népszerű Aranycsalogány ugyanis Las Vegasban megnősült, ráadásul 68 évesen ismét apa lesz.

Karel Gottnak ez az első házassága. Az immár hét éve együtt élő pár a boldogító igent abban a nevezetes Las Vegas-i kápolnában mondta ki, ahol előttük már számos neves pár esküdött egymásnak örök hűséget.

Gottot nagyon szoros szálak fűzik az amerikai kaszinóvároshoz, mert a hatvanas évek második felében hosszabb ideig ebben itt lépett fel, s tett szert nemzetközi hírnévre. Népszerűsége hazájában és főleg a német nyelvterületen azóta is töretlen.

Újdonsült feleségével, Ivana Macháckovával már 7 éve él együtt, két éve kislányuk született. A 31 éves Machacková egészségügyi szakközépiskolát végzett, később egy prágai színészügynökségben dolgozott, a cseh bulvárlapok szerint egy ideig a világhírű amerikai színész, Michael Douglas barátnője volt.

Szó sincs visszavonulásról

Az énekesnek előző kapcsolataiból is van két felnőtt leánya: a 27 éves Dominika Svédországban él, míg a 18 éves Lucie Prágában elárusító egy szupermarketben.

A popsztár és felesége most megerősítették, hogy június közepére várják második gyermekük megszületését.

Karel Gott, aki a közelmúltban ünnepelte énekesi karrierjének fél évszázados évfordulóját, jelezte: újabb gyermeke megszületése után is énekelni kíván, egyelőre nem tervezi pályafutása befejezését.

Hanganyag: Protics János