eur:
392.24
usd:
366.71
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Diana-ügy: "Nem tapasztaltam az állapotosság semmi jelét"

Diana nem volt terhes az 1997-es baleset idején - jelentette ki egy patológus a halálos karambol körülményeit vizsgáló esküdtszék előtt.

Robert Chapman az esküdtszék hétfői ülésén kijelentette, hogy nem tapasztalta az állapotosság semmilyen jelét Diana hercegnő holttestének boncolásakor.

A patológus hozzátette, hogy a méhen és petefészken három hétig nem láthatóak a terhesség jelei, vagyis elképzelhető, hogy a hercegnő tíz évvel ezelőtti halálakor három hétnél nem régebb óta várandós volt.

Diana barátjának, Dodi Fayednek az apja, Mohamed Al Fayed továbbra is azt állítja, hogy a hercegnő terhes volt fia gyermekével, és ezért a brit titkosszolgálatok ölették meg.

A bírósági meghallgatáson elhangzott, hogy Diana nem fogyasztott alkoholt a halála előtti órákban, de barátja, Dodi Fayed igen.

Richard Chapman tanúskodását ketten megzavarták, akik összeesküvésről kiabáltak a bíróság épületében, de hamar kivezették őket.

Az esküdtszék vizsgálata hat hónapig tart, és a költség várhatóan eléri a 10 millió fontot.

A 36 éves Diana hercegnő és a 42 éves Dodi Fayed 1997 augusztusában egy párizsi alagútban csapódott falnak autójával.

A francia és a brit rendőrség vizsgálata is azt állapította meg, hogy Henri Paul ittasan ült a volán mögé, és ez okozta a tragédiát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×