eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Meglepő sztárvallomás: "Nem bánom, hogy megcsaltam a menyasszonyom"

Kissé furcsa vallomást tett Jude Law, aki azt mondta: egyáltalán nem bánja, hogy megcsalta korábbi menyasszonyát, Sienna Millert. A színész szerint ugyanis ez segített neki felismerni, hogy rossz úton jár.

Egyáltalán nem bánja Jude Law, hogy megcsalta menyasszonyát, a színésznő Sienna Millert. A színész közös gyermekük bébiszitterével lépett félre, ám saját bevallása szerint ma már inkább tapasztalatszerzésnek fogja fel a történteket.

"Nem bánom. Úgy értem, sajnálom, de nem hagyom, hogy a lelkiismeret furdalás gyökeret verjen bennem, mert ebben nem hiszek" - fejtegette a 34 éves színész.

"Olyan, mint a bűntudat, mint a féltékenység, mint az összes többi szörnyű érzés... Egyszerűen meg kell próbálnod kiirtani őket magadból, mert ezek nem jó dolgok. Inkább az a kérdés, hogy tanultál-e a történtekből és tovább tudtál-e lépni?" - filozofált Jude Law.

A színész állítja: "Nem bánom, hogy megcsaltam a menyasszonyom", mert az segített neki rádöbbenni, hogy mennyire rossz az az irány, melybe a felelőtlen, nőcsábász élet vitte.

Jude Law és Sienna Miller kapcsolata mindig is viharos volt, amiből mindkét fél jócskán kivette a részét. Először két éve szakítottak, amikor kiderült, hogy a színész viszont folytat három gyermeke bébiszitterével.

A botrány elcsendesedése után újra összejöttek, ám akkor arra derült fény, hogy Sienna Miller került intim viszonyba a legújabb James Bonddal, a 37 éves Daniel Craiggel, így végül egy évvel ezelőtt végleg különváltak útjaik.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×