Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Meglepő sztárvallomás: "Nem bánom, hogy megcsaltam a menyasszonyom"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Kissé furcsa vallomást tett Jude Law, aki azt mondta: egyáltalán nem bánja, hogy megcsalta korábbi menyasszonyát, Sienna Millert. A színész szerint ugyanis ez segített neki felismerni, hogy rossz úton jár.

Egyáltalán nem bánja Jude Law, hogy megcsalta menyasszonyát, a színésznő Sienna Millert. A színész közös gyermekük bébiszitterével lépett félre, ám saját bevallása szerint ma már inkább tapasztalatszerzésnek fogja fel a történteket.

"Nem bánom. Úgy értem, sajnálom, de nem hagyom, hogy a lelkiismeret furdalás gyökeret verjen bennem, mert ebben nem hiszek" - fejtegette a 34 éves színész.

"Olyan, mint a bűntudat, mint a féltékenység, mint az összes többi szörnyű érzés... Egyszerűen meg kell próbálnod kiirtani őket magadból, mert ezek nem jó dolgok. Inkább az a kérdés, hogy tanultál-e a történtekből és tovább tudtál-e lépni?" - filozofált Jude Law.

A színész állítja: "Nem bánom, hogy megcsaltam a menyasszonyom", mert az segített neki rádöbbenni, hogy mennyire rossz az az irány, melybe a felelőtlen, nőcsábász élet vitte.

Jude Law és Sienna Miller kapcsolata mindig is viharos volt, amiből mindkét fél jócskán kivette a részét. Először két éve szakítottak, amikor kiderült, hogy a színész viszont folytat három gyermeke bébiszitterével.

A botrány elcsendesedése után újra összejöttek, ám akkor arra derült fény, hogy Sienna Miller került intim viszonyba a legújabb James Bonddal, a 37 éves Daniel Craiggel, így végül egy évvel ezelőtt végleg különváltak útjaik.