Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Félmeztelen képeket küldött magáról barátainak a leszbikus katonanő

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Félmeztelen képeket küldött magáról férfi barátjának az a brit leszbikus katonanő, aki munkaügyi pert kezdeményezett egy férfi őrmester ellen, mert az szexuális ajánlatokat tett neki - hangzott el a per legutóbbi tárgyalásán.

A 31 éves Kerry Fletcher egyik edzése után telefonjával lefényképezte magát félmeztelenül, és elküldte egyik ismerősének, hogy megmutassa, mennyire van jó formában. A kép később több katonához is eljutott a seregben.

Egy másik alkalommal egy férfi őrmesternek mutatott olyan fényképet a brit hadsereg katonája, amely a nyaralása során készült, és szintén ruhátlanul van rajta.

A tárgyaláson elhangzott, hogy a Boszniában is szolgált Kerry Fletcher a képeket nem szexuális tartalmuk miatt mutatta meg, vagy küldte el.

A zaklató felettes elleni pert Kerry Fletcher kezdeményezte, de később kiderült, hogy a másik katonanőt, Louise Ashman is hasonló inzultusok érték.

Az őrmester a többi mellett azt írta nekik: "egy igazi férfira lenne szükséged, olyanra, mint én", egy másikban pedig már konkrét ajánlatot tett, "én át tudnálak változtatni, nem tudod, hogy mit hagysz ki". Az őrmester később egy hármas együttlére is invitálta őket.

A két nő azt állítja, a zaklató őrmester minden új hölgyet kiszemelt magának, és mivel a 31 éves Fletcher nem csinált titkot  leszbikusságából, különösen izgatta a férfi fantáziáját.

Később másikuk leszbikus hajlama is kiderült, ekkor pedig szerintük a két katonanő kapcsolatáról fantáziált, közöttük azonban semmi nem volt - hangsúlyozták.

A meghallgatások során elhangzott, hogy egy katona látta Kerry Fletchert és Louise Ashmant csókolózni a hadsereg egyik istállójában, ám ők azt állítják, csak megölelték egymást.