eur:
392.25
usd:
366.77
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Továbbgyűrűzik a leszbikus szexbotrány a hadseregben

Továbbra is zajlanak a meghallgatások a brit hadseregben annak kapcsán, hogy egy leszbikus katonanő munkaügyi pert kezdeményezett egy férfi őrmester ellen, aki szexuális ajánlatokat tett neki. A bíróság most arra volt kíváncsi, hogy a hölgy létesített-e szexuális kapcsolatot egy másik leszbikus katonával a hadsereg egyik istállójában.

Az ügyben érintett Kerri Fletcher és Louise Ashman tagadják, hogy közöttük bármikor is szexuális kapcsolat bontakozott volna ki. Mint azt elmondták, mindössze barátság van köztük, az istállóba pedig azért beszéltek meg találkát a szolgálati idejükben, mert zaklatottak voltak azon sms-ek miatt, amelyet az őket inzultáló őrmestertől kaptak.

A zaklató felettes elleni pert Kerry Fletcher kezdeményezte, de később kiderült, hogy a másik katonanőt is hasonló inzultusok érik. A férfi a többi mellett azt írta nekik: "egy igazi férfira lenne szükséged, olyanra, mint én", egy másikban pedig már konkrét ajánlatot tett, "én át tudnálak változtatni, nem tudod, hogy mit hagysz ki". Az őrmester később egy hármas együttlére is invitálta őket.

Csók vagy baráti ölelés?

Ashman a bíróság előtt beszámolt arról, hogy megölelte ugyan barátnőjét, ez azonban egy baráti gesztus volt a kétségbeesett kolléga felé. Ekkor azonban az istállóban egy másik alkalmazott is megjelent, aki meglátta őket. A férfi később azt állította, hogy a két nő csókolódzott, az egyikük keze pedig a másik farzsebében volt, mindezt azonban a katonák tagadták.

A két nő azt állítja, a zaklató őrmester minden új hölgyet kiszemelt magának, és mivel a 31 éves Fletcher nem csinált titkot a leszbikusságából, különösen izgatta a férfi fantáziáját. Később másikuk leszbikussága is kiderült, ekkor pedig szerintük a két katonanő kapcsolatáról fantáziált, közöttük azonban semmi nem volt - hangsúlyozták.

Kerry Fletcher korábban kiemelte: leszbikussága miatt hátrányos megkülönböztetés érte a hadseregben. Hozzátette: először nem tudta, mitévő legyen, mert félt visszautasítani a felettesét, de később barátai és partnere meggyőzték, hogy ez a helyes döntés.

A nő később kérte, hogy helyezzék át máshova, mert úgy vélte, a tisztek szenvedéssé változtatták az életét, miután kiderült, hogy visszautasította az egyik őrmester közeledését, és panaszt tett ellene.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×