eur:
392.85
usd:
366.36
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Még három napot késik a margitszigeti közlekedés átadása

Eredetileg március 31-re, azután május 31-re ígérték, hogy helyreáll a 26-os és a 226-os busz közlekedése.

Szombattól újra a margitszigeti gerincúton jár a 26-os és 226-os busz - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön.

A Margitsziget csatornázása, valamint a központi út építése befejeződött, ezért a szombati üzemkezdettől újra az eredeti menetrend lép életbe.

Várhatóan június közepéig még zajlanak az utómunkálatok a szigeten.

A 226-os autóbusz június 3. és 25. között, a hétvégi napokon a Nyugati pályaudvar felé a Sporttelep megállóig a menetrend szerinti, majd a "H"-híd-gróf Esterházy János rakpart-Mozaik utca módosított útvonalon halad, és nem érinti a Május 9. park megállót, mert az Óbudai-szigeten rendezik a Gyerekszigetet.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2017. augusztus 19. 08:07
×
×
×
×