eur:
389.34
usd:
362.71
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

"A sérültek jönnek saját lábon, jönnek mentővel is"

A Péterffy Sándor utcai kórház főorvosa az InfoRádióban elmondta, hogy húsz sérültet ápolnak. Kiss László közölte: két súlyos sérültjük van, mindketten gumilövedékektől sérültek meg. Az InfoRádió értesülései szerint két súlyos sérültet ápolnak a Honvéd Kórházban is.

A Péterffy Sándor utcai kórház főorvosa elmondta, hogy az intézményben húsz sérültet ápolnak, jellemzően zúzott, lőtt sebekkel. Kiss László az InfoRádióban közölte: két súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérült érkezett a kórházba.

Kiss László közölte: a sérülések nem éles lőszertől, hanem valószínűleg gumilövedéktől származnak. A sérültek többnyire fiatalok, 30-40 évesek - tette hozzá a főorvos.

A sérülteket egyébként több kórház látja el. "Jönnek saját lábon, jönnek mentővel is" - jelentette ki Kiss László az InfoRádióban.

Az InfoRádió értesülései szerint két súlyos sérültet ápolnak a budapesti Honvéd Kórházban is. Mindkettő civil, egyikük a fején, a másik a mellkasán sérült meg. Részletekért kattintson ide!

Hat könnyebb sérültet szállítottak az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetbe. Flóris István főorvos az InfoRádióban azt mondta: az agyrázkódást szenvedett sérültet két napig bent kell tartaniuk megfigyelésre. Volt, akit agyrázkódással, volt akit fejsérüléssel szállítottak be.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×