eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
Nyitókép: Pixabay

Ha Windowst használ, most mindenképp frissítsen!

Megérkeztek 2024 első hibajavításai valamennyi Microsoft-szoftverhez.

Kiadta az idei első frissítéseit a Microsoft, amelyek összesen 49 sebezhetőséget foltoznak be a Windowsokban és a Microsoft 365 (Office)-programokban – írja a hvg.hu.

A hibák közül kettő kapott kritikus besorolást, és van távoli kódvégrehajtást, valamint szolgáltatásmegtagadást lehetővé tévő sebezhetőség is, jó hír azonban, hogy a jelek szerint a hibák egyikét sem használták még ki a rosszindulatú felek.

A biztonsági mellett funkciókat érintő hibajavítások is érkeztek. A Windows 10-nél például a frissítőcsomag megold egy olyan hibát, ami a rendszer leállását eredményezte egyes esetekben. A Windows 11-nél pedig a frissítés egyes wifi adapterek problémáit orvosolja, melyek az előző frissítéssel kezdtek rendellenesen működn.

Érdemes frissíteni a Windowsokat: ez a Gépház – Windows Update menüpontban végezhető el.

Címlapról ajánljuk
Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Ahogy forrósodik az amerikai elnökválasztási kampány, Joe Biden is felgyűri az ingujját és olyan módszerekhez folyamodik, amelyeket eddig nem társítottak hozzá. Biden is be akar szállni a mém-háborúba és az ellenfelet (azaz Donald Trumpot) cikiző montázsokkal próbálja maga mellé állítani a fiatalabb nemzedékek eddig apolitikus tagjait.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×