eur:
395.52
usd:
362.09
bux:
71960.53
2024. augusztus 9. péntek Emőd
Az ezüstérmes Nádas Bence (elöl) és Tótka Sándor a férfi kajak párosok 500 méteres versenyének döntője után a 2024-es párizsi nyári olimpián a vaires-sur-marne-i evezős és kajak-kenu pályán 2024. augusztus 9-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nádas Bence és Tótka Sándor olimpiai ezüstérmes lett

Ezüstérmes lett a Nádas Bence, Tótka Sándor férfi kajak kettes az 500 méteres távon, a párizsi olimpián. Gyözött a német Jacob Schopf, Max Lemke kettős.

A B-döntőben a hetedik helyen végzett a Kopasz Bálint, Varga Ádám kettős. Az A-döntőben az egyesen az amerikai Ecker, Small, a kettesen a portugál Ribeiro, Baptista, a hármason Nádas Bence és Tótka Sándor, a négyesen az ausztrál Van der Westhuyzen, Green, az ötösön a német Schopf, Lemke, a hatoson a spanyol Del Rio, Cooper, a hetesen a cseh Spicar, Havel, a nyolcason pedig a német Rendschmidt, Liebscher-Lucz kettős evezett.

Kiválóan sikerült a magyar kettős rajtja, a németek jobbik párosa mögött a második-harmadik helyen jöttek át féltávnál.

A Jacob Schopf, Max Lemke kettős fáradni látszott, de elbírta a végét, ellenben a magyarok lehajrázták a középfutamban a legerősebbnek tűnő ausztrál kettőst.

Nádas Bence és Tótka Sándor olimpiai ezüstérmes lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.09. péntek, 18:00
Harangi Szabolcs
geológus, egyetemi tanár, az ELTE TTK Földrajz- és Földtudományi Intézet igazgatója
Moszkva képtelen kezelni a kurszki helyzetet, egyre mélyebbre törnek Oroszországban az ukrán csapatok – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Moszkva képtelen kezelni a kurszki helyzetet, egyre mélyebbre törnek Oroszországban az ukrán csapatok – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Az ukrán támadók egyszerűen kikerülik a Kurszk megyében felhúzott orosz védvonalakat és megerősített településeket, ezért tudtak pár nap alatt a határtól több mint 30 kilométerre kontrollzónát kialakítani – írja friss elemzésében az orosz Rybar biztonságpolitikai thinktank. Úgy néz ki, egyáltalán nem igaz, hogy sikerült megállítani az ukrán előretörést Kurszk megyében: Szudzsát elfoglalták az ukrán katonák és három irányba is megindultak Oroszország belterületei felé. Zelenszkij rohamlövészei már több mint 30 kilométerre vannak a határtól. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×