eur:
393.32
usd:
367.4
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában játszott Manchester United - West Ham United mérkőzésen Manchesterben 2022. január 22-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Újabb fordulat Cristiano Ronaldo botrányában

Szájzár van a Katarban tartózkodó sztárfocista ügyében a Manchester Unitednél.

A futballsztár Piers Morgannek adott 90 perces interjújában azzal gyanúsította csapatát, hogy megpróbálják elérni távozását, illetve arról is beszélt, hogy nem tiszteli edzőjét, Erik ten Hagot, mivel az sem tiszteli őt.

A beszélgetésben kifejtette, hogy szerinte edzője provokálja őt, a Manchester Unitedet 2005 óta tulajdonló Glazer családot pedig azzal vádolta, hogy nem a klub legjobb érdekeit tartják szem előtt – írja a Sky News.

Értesülések szerint a klub perbe fogja Ronaldót szerződésszegés vádjával, és felszólították arra is, ne térjen vissza a csapat edzőközpontjába. A legvalószínűbb forgatókönyv szerint Cristiano Ronaldo soha többé nem húzza fel a Manchester United mezét.

Az interjúban ezen túl azt is elmondta, hogy véleménye szerint két, a klub ranglétrájának magas fokán álló személy sem hitte el neki, hogy lánya, Bella beteg, amikor a csecsemő ikertestvérének halála után két hónappal bronchitises volt.

"Beszéltem az igazgatóval és a Manchester United elnökével, de valamiért nem hitték el, hogy valami baj van, ami miatt rosszul éreztem magam. A családom egészségével kapcsolatosan soha nem állítanék valótlant,

nagyon fáj nekem, hogy kételkedtek a szavaimban"

– mondta Ronaldo.

A sokak által a világ legjobbjának tartott játékos szerint nem történt semmi fejlődés a klubban azóta, hogy Alex Ferguson otthagyta. Cristiano Ronaldo tavaly nyáron tért vissza a csapatba, ahol kevés játékidőhöz jutott, és volt, hogy a meccs lefújása előtt elhagyta a pályát, amikor nem cserélték be. A Tottenham elleni mérkőzés alkalmával nem volt hajlandó a cserejátékosok közé beülni.

Fagyosan fogadták a portugálok öltözőjében is

Az interjú óta készült egy videó a portugál válogatott öltözőjében, mely alapján úgy tűnik, fagyos fogadtatásban részesült Ronaldo, amikor a világbajnokság előtt találkozott csapattársaival. Bruno Fernandes, aki a Manchester Unitedben is csapattársa, nem indult el felé, hogy üdvözölje. Amikor Ronaldo kezet nyújtott neki, azt gyorsan megrázta rövid szemkontaktus mellett, majd pár szó után mosoly nélkül lépett tovább.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában
szakértők az Arénában

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.

Závecz: a legerősebb a Fidesz, de hat induló is megugorhatja a küszöböt az EP-választáson

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyedének támogatottságára számíthatott; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss közvélemény-kutatásából. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort, a Závecz Research ügyvezetőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×