eur:
397.72
usd:
364.08
bux:
70321.83
2024. augusztus 6. kedd Berta, Bettina
Lando Norris, a McLaren brit versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén a mogyoródi Hungaroringen 2024. július 20-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Kalapács alatt Lando Norris Herendi-mintás sisakja

A McLaren brit Forma–1-es versenyzője jótékonysági árverésre ajánlotta fel a Herendi-stílusú festéssel díszített sisakját, a befolyó összeget pedig részben a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének adományozza.

A m4sport.hu keddi beszámolója felidézte, hogy Norris második lett a tavalyi Magyar Nagydíjon, majd az eredményhirdetés utáni pezsgőbontás közben véletlenül összetörte a győztes Max Verstappen trófeáját. A Herendi Porcelánmanufaktúra újragyártotta az alkotást, és Norris jelenlétében nyújtotta át a holland világbajnoknak.

A tavaly történetekre visszautalva a brit versenyző idén különleges, Herendi-mintás fejvédővel állt rajthoz a Hungaroringen, amelyet a Magyar Nagydíj időmérő edzésén használt, vagyis abban szerezte meg a pole pozíciót. A futamon másodikként ért célba.

Az árverésből befolyó összeget két alapítványnak kínálta fel: a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének, valamint a hazájában működő Royal Society for Blind Children nevű, vak gyermekeket segítő alapítványnak.

Címlapról ajánljuk

Szerdán startol a Sziget Fesztivál, sok újdonság és változás várja a közönséget

Még az utolsó simítások zajlanak a Sziget Fesztivál helyszínén, a Hajógyári-szigeten, ahová már elkezdtek beköltözni a fesztiválozók – mondta az InfoRádióban a könnyűzenei és kulturális rendezvény főszervezője. Kádár Tamás hozzátette: idén a tavalyinál több bérletet váltottak az érdeklődők, akik között sok magyar van.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×