eur:
389.75
usd:
364.33
bux:
68107.67
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Callum Styles (b), a magyar és Daniel Naumov, a bolgár csapat játékosa a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzésen a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Callum Styles csapatát kizárták az FA-kupából

Az angol szövetség (FA) kizárta a magyar válogatott Callum Stylest is foglalkoztató Barnsleyt a labdarúgó FA-kupából.

Az FA szerdai közleményében azzal indokolta a döntést, hogy a harmadosztályú klub színeiben jogosulatlanul lépett pályára egy játékos az első forduló megismételt mérkőzésén a Horsham ellen. A Barnsley elismerte a hibát.

A Barnsley - a magyar védekező középpályással a soraiban - november 3-án hazai pályán 3-3-as döntetlent játszott a riválisával, ezért kényszerült megismételt találkozóra. Azon múlt kedden bár 3-0-ra nyert a válogatott elfoglaltsága miatt hiányzó Styles nélkül, de az FA utólag megsemmisítette az eredményt, így a Horsham folytathatja a sorozatot a Sutton United ellen a második körben.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×