eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Callum Styles (b) és Willi Orbán (j), valamint a litván Eligijus Jankauskas (k) a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Magyarország - Litvánia mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. június 20-án.
Nyitókép: Vasvári Tamás

Callum Styles elárulta, minek örül, és minek kevésbé

A magyar válogatott Callum Styles szerint a Sunderland volt a legjobb opció a számára. Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő klub a múlt héten jelentette be, hogy az idény végéig kölcsönvette a középpályást a harmadosztályú Barnsleytól.

A kölcsönszerződés vételi opciót is tartalmaz.

A 23 éves, 18-szoros magyar válogatott játékos januárban vakbélműtéten esett át, ezzel kapcsolatban az M1 aktuális csatornának szerdán azt mondta, a beavatkozás jól sikerült, szerinte néhány héten belül visszatérhet a teljes értékű edzésmunkához.

"Azt hiszem, a kölcsönszerződésem akkor lehet végleges, ha sikerül a feljutás, de erről a kluboknak kell dönteniük, a Sunderlandnek és a Barnsleynak. Az előző idényben a Millwall-lal nagyon közel voltunk a feljutáshoz, de akkor nem a Millwallnak, hanem a Sunderlandnek sikerült bejutnia a rájátszásba, most remélem, ez ismét sikerül a csapatnak" - nyilatkozott Callum Styles.

A Sunderland jelenleg a nyolcadik helyen áll a Championshipben.

"A Sunderland volt a legjobb opció számomra, már csak azért is, mert ha megnézzük, egy nagy csapatról van szó. A menedzsernek tetszik a játékom, jó érzésekkel érkeztem a csapathoz, alig várom, hogy bemutatkozhassak" - hangsúlyozva, hozzátéve, hogy még nem beszélt a vezetőedzővel. Amikor megkeresték, akkor

alapvetően a baloldali középső középpályás posztot szánták neki, de szélsővédőként is el tudják képzelni.

A nyári Európa-bajnokságra készülő válogatottról a futballista elmondta, hogy a szintén Angliában légióskodó magyarokkal, Kerkez Milossal és Szoboszlai Dominikkal néha beszélnek a tornáról.

"De inkább a családommal szoktam erről beszélni, főleg a barátnőmmel. Ez egy olyan torna, amiről álmodtam és keményen dolgoztam, hogy eljussak oda. De még nagyon sok munka áll előttünk addig. Nagyon izgatott vagyok emiatt" - fogalmazott.

A csoportellenfelekről szólva Callum Styles elárulta: a németeknek és skótoknak örül, a svájciaknak kevésbé.

"Mindig jó, ha egy tornán megkapod a házigazdát, ezért örülök a németeknek, mert a fő figyelem rájuk irányul majd. Skóciának azért örülök, mert egy barátom ott lesz a csapatban, beszéltünk is a sorsolás előtt, hogy jó lenne egy csoportba kerülni. Svájcot nem kívántam volna feltétlenül ellenfélnek, nagyon jó, erős csapatuk van" - nyilatkozott.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×