eur:
389.39
usd:
362.65
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Soccer ball flew into the goal. Soccer ball bends the net, against the background of flashes of light. Soccer ball in goal net on blue background. A moment of delight, 3D illustration
Nyitókép: Rost-9D/Getty Images

Szalaiék nyertek, Sallaiék súlyos vereséget szenvedtek

A Hoffenheim a második győzelmét aratta a mostani idényben.

A Szalai Attilával felálló Hoffenheim legyőzte a vendég Wolfsburgot, Sallai Roland csapata, a Freiburg viszont kiütéses vereséget szenvedett Stuttgartban a német labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának szombati játéknapján.

A nyáron érkezett Szalai végigjátszotta a hazai találkozót, amelyet együttese hátrányból fordított meg 3-1-re. A Hoffenheim a második győzelmét aratta a mostani idényben.

A Freiburg két sikerrel rajtolt, a hárommal klubrekordot állított volna fel, de hamar kiderült, hogy ez nem fog összejönni. A házigazda Stuttgart már a 19. percben 3-0-ra vezetett, s a szünetben hiába cserélt hármat is Christian Streich, a vendégek vezetőedzője - többek között a magyar válogatott támadót is lehozta -, a fordulás után tovább növelte az előnyét.

A Bayer Leverkusen a Darmstadt ellen nyert 5-1-re, ezzel továbbra is százszázalékos.

később:

Borussia Mönchengladbach-Bayern München 18.30

vasárnap játsszák:

Eintracht Frankfurt-1. FC Köln 15.30

Union Berlin-RB Leipzig 17.30

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×