eur:
390.94
usd:
366.8
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
PORTO, PORTUGAL - MAY 29: Thomas Tuchel manager of Chelsea with assistant Zsolt Low during the UEFA Champions League Final between Manchester City and Chelsea FC at Estadio do Dragao on May 29, 2021 in Porto, Portugal. (Photo by Marc Atkins/Getty Images)
Nyitókép: Marc Atkins/Getty Images

Thomas Tuchel kimondta: Löw Zsolt is a stábja tagja lesz a Bayernnél

Megtartotta első sajtótájékoztatóját Thomas Tuchel a Bayern München edzőjeként. Az edző megerősítette, hogy ott lesz a stábjában Löw Zsolt is.

Thomas Tuchel úgy fogalmazott, hogy Münchenbe is elviszi a több mint tíz éve mellette álló Arno Michelst és Löw Zsoltot, valamint az egyelőre a Chelsea-nél szerződés alatt lévő Anthony Barryért is küzd.

„Bízunk abban, hogy sikerült, nagyon szeretném" – mondta Tuchel, aki hozzátette: „Jövő héten kezdjük a munkát a három asszisztenssel.”

Löw Zsolt a nyolcadik magyar edző lesz, aki a Bayern Münchennél tevékenykedik, ebből a szempontból az elődjei Kürschner Izidor, Weisz Leó, Dombi Richárd (a Bayern első országos bajnok csapatának mestere!), Konrád Kálmán, Schaffer Alfréd, Lóránt Gyula és Csernai Pál voltak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×