eur:
394.77
usd:
370.38
bux:
65321.98
2024. április 19. péntek Emma
2019. június 30-i képen Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője másodikként ér célba a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Osztrák Nagydíján, a spielbergi pályán. A szervezők 2020. április 27-én bejelentették, hogy a koronavírus-járvány miatt törölték a június 28-ra kiírt Forma-1-es Francia Nagydíjat. Az autós gyorsasági világbajnokság idénye el sem kezdődött, és a francia futam már a tizedik, amelyre a fertőzés terjedése és a bevezetett korlátozó intézkedések miatt nem kerülhet sor.  A Francia Nagydíj után a július 5-i Osztrák Nagydíj következne.
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

A végén csattan az ostor - íme a 2021-es Ferrari!

A Formula-1-csapatok közül utolsóként a maranellóiak mutatták be az idei versenygépet.

Két nappal a szezon előtti hivatalos tesztek megkezdése előtt, szerdán bemutatta idei versenyautóját a Forma-1-es Ferrari istálló.

Az SF21 kódjelzésű modell a többi csapat versenygépéhez hasonlóan a tavalyira épül, de Mattia Binotto csapatfőnök szerint az összes olyan területen, ahol csak lehetett, igyekeztek fejleszteni rajta. Binotto azt is elárulta, hogy az erőforrás teljesen új,

az autót aerodinamikai szempontból pedig átdolgozták.

A Ferrari tavaly a legeredménytelenebb szezonját teljesítette 1980 óta, a konstruktőrök között csak hatodik lett.

A fényezésében megújult SF21-es Ferrarit az idén a monacói Charles Leclerc, valamint a spanyol Carlos Sainz Jr. vezeti majd.

A hivatalos teszt pénteken kezdődik Bahreinben, és az első versenyhétvégére is a szahíri aszfaltcsíkon kerül sor március 26-28. között.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×