eur:
394.84
usd:
364.01
bux:
65623.51
2024. március 19. kedd Bánk, József
Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó a Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja előtt a mogyoródi Hungaroringen 2016. július 24-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Hivatalos bejelentés Dzsudzsák Balázs szerződtetésének ügyében

Hétfőn reagált az elmúlt napok híreire a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatótanácsának elnöke.

Dzsudzsák Balázsnak jelenleg nincs aláírt szerződése a DVSC-vel - közölte hétfői sajtótájékoztatóján. Szabó Péter hangsúlyozta: akárcsak eddig, a jövőben is csak olyan játékos érkezését jelentik be, akinek már érvényes megállapodása van az egyesülettel. Hozzátette: az átigazolási időszak kedden zárul. "Ha lesz megállapodás Dzsudzsákkal, azonnal bejelentjük az érkezését. Meglátjuk, hogy alakul a holnapi nap" - fogalmazott.

A klubelnök a sajtótájékoztatón emlékeztetett: a koronavírus-járvány miatt több játékos is karanténba került a közelmúltban, ezért úgy döntöttek, hogy a keretet az NB III-as csapat két játékosával bővítik. Az NB II-es együttesnél folytatja pályafutását Sármány Kristóf és Szalánczi Zoltán. A szakmai stáb is bővült a Lokinál. A 35 éves Jeremiás Gergő a DVSC-ben lett NB I-es játékos, és eddig mérkőzéselemzőként dolgozott a klubnál. A jövőben a szakember Kondás Elemér vezetőedző egyik segítője lesz.

Szabó Péter bejelentette azt is: hagyományteremtő szándékkal a csapat kedden 17 órától nyilvános edzést tart a Nagyerdei Stadionban. A kapukat 16 órakor nyitják, és a tréningre kilátogató valamennyi szurkoló ingyenes belépőt kap a DVSC következő hazai bajnoki mérkőzésére, amelyet jövő hétfőn este nyolc órától a Pécs ellen játszik a Loki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×