eur:
394.06
usd:
365.7
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Az olasz Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, mielőtt sajtótájékoztatón ismerteti a szeptemberi Nemzetek Ligája-találkozó játékoskeretét a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) budapesti székházában 2020. augusztus 24-én. Az előző keretéhez képest 11 új játékost hívott be a szövetségi kapitány.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Rossi szerint a törökök a mérkőzés esélyesei

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a törökök otthonában csütörtökön sorra kerülő Nemzetek Ligája mérkőzésen a házigazdák az esélyesek, ugyanakkor bízik a jó eredményben.

"Az esélyek nem mellettünk szólnak, de a futball tud váratlan dolgokat produkálni, mi pedig azon leszünk, hogy ezt csütörtök este bizonyítsuk, és jó eredményt érjünk el Sivasban" - idézte Marco Rossit a magyar szövetség Twitter-oldala a szerdai, törökországi sajtótájékoztatót követően.

Az olasz szakember hozzátette, a magyar bajnokság ugyan már három hete zajlik, a török viszont még nem kezdődött el, ennek ellenére ez nagy előnyt nem jelent, hiszen mindig a teljesítmény, a minőség dönt a pályán, és ez holnap sem lesz másképp.

A játékosok közül Holender Filip válaszolt az újságírók kérdéseire: "Nehéz mérkőzésre számítok egy nagyon jó csapat ellen, hiszen pontosan tudjuk, mennyire erős a török válogatott. Mi viszont mindent bele fogunk adni, hogy egy ilyen erős ellenféllel szemben is jó eredményt érjünk el csütörtök este" - mondta a támadó.

A felforgatott és megtizedelt magyar válogatott csütörtökön - közép-európai idő szerint - 20.45-től találkozik a házigazda török együttessel Sivasban, majd három nappal később az oroszokat fogadja a Puskás Arénában 18 órától.

A magyar válogatott kezdőcsapata (az MTI szerint):

Gulácsi Péter - Fiola Attila, Szalai Attila, Willi Orbán, Lang Ádám - Sigér Dávid, Nagy Ádám - Kalmár Zsolt, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland - Szalai Ádám

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×